Tips för bästa svensexan

Att ordna en svensexa i Stockholm är enkelt. Här hittar ni alla tänkbara saker att utsätta den blivande maken för samtidigt som det är smidigt att hitta ett bra hotell. En svensexa är inte så jobbig att planera som du kanske tror. Planerar du en svensexa i Stockholm har du allt på samma ställe dessutom.

Att planera en svensexa kan kännas jobbigt om du inte börjar i tid och vet exakt vad du vill hitta på för den blivande maken. I Stockholm hittar du ett bra hotell så ni kan spendera natten för att få svensexan perfekt.

Planera rätt och tänk till

Har ni tänkt att göra något riktigt pinsamt? Då behöver ni bara ställa er på Stockholm central eller varför inte Sergels torg, här vimlar det av människor hela tiden. Hitta på några pinsamma men roliga saker den blivande maken ska göra, så som be om kramar eller varför inte selfieuppdrag? De är enkelt att göra i Stockholm oavsett vart ni är. Vill ni inte utsätta er vän för pinsamheter finns det andra saker ni kan göra, som olika upplevelser. Varför inte ölprovning eller hoppa fallskärm. Gillar ni fart och fläkt kan ni förutsatt att det är rätt säsong dra en vända till Gröna Lund och testa de allra läskigaste attraktionerna.

Är ni istället ute efter en musikupplevelse kommer ni garanterat kunna hitta en passande konsert att gå till. Det är bara er fantasi som sätter gränsen, och givetvis vad den blivande maken gillar. När ni väl är färdiga med dagens roligheter finns det ett helt hav med uteställen ni kan avsluta kvällen på. För vist är svensexan fullbordad när ni alla sitter och tar ett glas tillsammans. Har ni också hittat ett bra hotell i centrala Stockholm blir det inget problem att ta sig dit för att sova.